Hedvandsrensere​

Koldtvandsrensere

Iblødsætningsanlæg

Røranlæg

Kent højtryksrensere er yderst effektive

Står du og mangler en effektiv højtryksrenser? Hos Øster Gesten Special kan vi hjælpe dig med en Kent højtryksrenser i god kvalitet.
​Vi har hjulpet kunder med den ideelle højtryksrenser i Sønderjylland, Midtjylland og på Fyn.​

Derfor skal du vælge en højtryksrenser
​fra Kent

Hvis du i dit firma eller i privaten har nogle store maskiner, der skal rengøres, kan det være en tidskrævende affære at benytte sig af en almindelig børste eller lignende. I sådanne tilfælde er det nødvendigt med et mere effektivt middel – og her kommer vores højtryksrenser fra Kent ind i billedet.

Med en højtryksrenser fra Kent kan du nemlig markant hurtigere gøre selv samme maskine ren, ligesom rengøringen også er meget grundigere, når du benytter dig af en Kent højtryksrenser. Kent højtryksrensere er et dansk produkt, der er kendt for sin sublime kvalitet, og her i butikken yder vi unik service på produktet. ​​

Om Kent højtryksrensere:

  • ​Dansk kvalitetsprodukt
  • ​Et års garanti på komponenter
  • ​Tre års garanti på pumpe og motor
  • ​Høj vandkapacitet
  • ​Højt tryk
  • ​Skærm af specialstål; evt. rustfri
  • ​Uopslidelige keramikstempler
  • ​Pumpe og motor er adskilt og derfor lette at udskifte
  • ​Bedste udnyttelse og udvidelsesmuligheder med spændende tilbehør og ekstraudstyr.

Vi fører følgende produkter inden for højtryksrensere:

Hvilken højtryksrenser skal jeg vælge?

Der er mange forskellige muligheder med højtryksrensere fra Kent. Du kan for eksempel vaske bil med højtryksrensere fra Kent. Derudover er der varianter, der er ideelle til større maskiner og andre formål.

​Er du i tvivl om, hvilken Kent højtryksrenser du skal vælge, kan vi hjælpe dig. Uanset om du skal foretage bilvask med højtryksrenser, eller det er et andet formål, der er tale om, kan vi rådgive dig til, hvilken Kent højtryksrenser du vil få mest glæde af.

Kontakt os ved spørgsmål om højtryksrensere

Hvis du vil vide mere om os eller vores unikke kendskab til Kent højtryksrensere, deres tilbehør eller manual, kan vi kontaktes på 40 82 56 60 eller og-special@profibermail.dk. ​

​​

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om prisen på en højtryksrenser eller vores priser generelt. Vi kan sagtens finde en billig løsning, hvis det er det, der er behov for. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud, hvor du kan få billige højtryksrensere, hvis du for eksempel skal bruge mere end en.

Skriv til os

​Skal v​i ud​arbejde
et godt tilbud?​

​​Udfyld kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af hvilket produkt/hvilken service du ønsker at høre mere om eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​​Har du yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Øster Gesten Special

​​Øster Gesten Skovvej 7, 6621 Gesten

Klik her for rutevejlednig

CVR: 76888612

Kontakt os

Tlf.: 75 55 76 60

E-mail: og-special@profibermail.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.