Industristøvsuger af god kvalitet

Mangler du en støvsuger til dit erhverv, der kan klare lidt af hvert? Hos Øster Gesten Special kan vi hjælpe med industristøvsugere fra Kent, der er kendt for sin høje kvalitet. Vi har base i Gesten, men vores kunder favner bredt, hvor vi både hjælper erhverv i Sønderjylland, Midtjylland og på Fyn med en industristøvsuger, der passer til deres behov.

Vi står også klar til at hjælpe dig med en industristøvsuger fra Kent. Vi har flere forskellige modeller, der hver især kan noget helt specielt. Du kan bl.a. finde en vandsuger eller industristøvsugere, der suger ekstra kraftigt.

Kent industristøvsuger med gode egenskaber

Med en industristøvsuger fra Kent får du en støvsuger til erhverv, som kan klare det hårde pres, der nogle gange er. En industristøvsuger fra Kent er kendetegnet ved at have flere gode egenskaber. De forskellige modeller lever selvfølgelig op til de krav, der stilles til industristøvsugere.

​Med en Kent industristøvsuger får du:

  • Lavt støjniveau
  • ​Stort tilbehørsprogram​
  • Stort filterareal

  • ​Vedvarende sugeevne
  • ​Let og handy model.​

Vil du være sikker på, at du får en industristøvsuger, du kan have gavn af længe, er en industristøvsuger fra Kent den rette løsning. Der er gjort ekstra meget ud af, at de forskellige modeller kan klare de hårde vilkår.

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til din virksomhed, kommer vi gerne med rådgivning. Ud fra dit behov kan vi komme med vejledning til, hvilken industristøvsuger du vil få mest gavn af.

Ring, og hør mere om vores priser

Hos os sælges industristøvsugere fra Kent til gode priser. Vi kan sagtens finde en billig løsning til dig, hvis der er behov for det. Skal du bruge flere industristøvsugere, har du også mulighed for et uforpligtende tilbud med en fast pris. Vi sidder naturligvis også altid klar med tilbud på alt fra værktøj til højtryksrensere.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på din nye industristøvsuger? Ring til os på telefon 40 82 56 60, eller skriv en e-mail til og-special@profibermail.dk.​

Skriv til os

​Skal v​i ud​arbejde
et godt tilbud?​

​​Udfyld kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af hvilket produkt/hvilken service du ønsker at høre mere om eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​​Har du yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Øster Gesten Special

​​Øster Gesten Skovvej 7, 6621 Gesten

Klik her for rutevejlednig

CVR: 76888612

Kontakt os

Tlf.: 75 55 76 60

E-mail: og-special@profibermail.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.