Transnet sæbe til forskellige formål

Står du og mangler en effektiv sæbe til dit erhverv? Hos Øster Gesten Special kan vi tilbyde Transnet sæbe, som har en masse gode egenskaber, der gør det oplagt at anvende til erhverv. Vi holder til i Gesten, men vores kunder er spredt ud over hele landet og kommer blandt andet fra Sønderjylland, Midtjylland og Fyn.

Transnet sæbe er særligt anvendeligt til forskellige erhverv. Sæben har nemlig mange gode egenskaber. Der findes flere forskellige varianter, der hver især har gode egenskaber. Du finder blandt andet varianter, der er særdeles gode til glas, metal og andre typer overflader.​

Gør rengøring lettere med Transnet sæbe

Rengøringen bliver meget lettere, når du vælger at benytte Transnet sæbe. Det er nemlig ikke nødvendigt at bruge en børste. Det kan lette rengøringsbyrden, så du hurtigt og effektivt kan gøre rent i dit erhverv.

Transnet sæbe kan bruges til mange forskellige erhverv. Du finder f.eks. industrisæbe, der er særlig velegnet til at afrense og fjerne fedt. Derudover finder du landbrugssæbe, som kan bruges til at vaske maskiner og biler med.

Der er derfor helt sikkert også en variant, der passer til dit pågældende erhverv. Er du i tvivl om, hvilken variant du skal vælge, kommer vi gerne med vejledning. Vi er eksperter i at finde det rigtige værktøj til netop jeres opgave.

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om vores mange varianter af Transnet sæbe, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fortælle mere om de gode egenskaber og om priserne på produkterne. Har du spørgsmål til produkterne, står vi også til assistance.

Giv os et kald på 40 82 56 60, eller skriv en e-mail til og-special@profibermail.dk for at høre mere om Transnet sæbe.​

Skriv til os

​Skal v​i ud​arbejde
et godt tilbud?​

​​Udfyld kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af hvilket produkt/hvilken service du ønsker at høre mere om eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​​Har du yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Øster Gesten Special

​​Øster Gesten Skovvej 7, 6621 Gesten

Klik her for rutevejlednig

CVR: 76888612

Kontakt os

Tlf.: 75 55 76 60

E-mail: og-special@profibermail.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.